• Головна
  • СБУ затримала 5 "блогерів", які поширювали провокаційні відео про військових
14:06, 10 травня

СБУ затримала 5 "блогерів", які поширювали провокаційні відео про військових

СБУ затримала 5 "блогерів", які поширювали провокаційні відео про військових

Служба безпеки затримала та повідомила про підозру п'ятьом жителям Київщини, які у соціальних мережах поширювали фейки про ЗСУ та знімали провокативні стріми.

Про це повідомляє пресцентр СБУ.

Зазначається, що одним із підозрюваних виявився житель столиці, який їздив на власному авто та робив стріми в ютубі поблизу місць перебування військовослужбовців ЗСУ.

Під час трансляцій чоловік не тільки оприлюднював локації, але й поширював фейки про військових у своїх коментарях.

Ще одним підозрюваним виявився водій столичного таксі, який адміністрував цілу мережу анонімних Telegram-каналів, законспірованих під рекламні сервіси та продаж продуктів. 

"За допомогою мережі він "розганяв" кремлівські наративи щодо мобілізації в Україні та поширював інформацію про місцезнаходження посадовців військкоматів", - йдеться у повідомленні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Україна #блогери #СБУ
ТОП новини
"Потужна гроза насувається на ці області, такого не чекали навіть синоптики": куди суне мороз у -10 градусів, снігопад і дощ?
"Цих 100 000 чоловіків чекають у ТЦК прямо з 18 травня, названо ознаки потенційних мобілізованих": повістки і відстрочки
"Могутня гроза суне прямо в ці області, ніхто в Україні не чекав такої негоди": де буде мороз у -9 градусів, снігопад та дощ?
"Ці чоловіки масово втратять відстрочки через кілька днів, мобілізація людей з інвалідністю": ТЦК, повістки і бронювання
Оголошення
live comments feed...