Напередодні ворог прорвався на завод у Красногорівці і закріпився там. От тільки це стало їх помилкою. Наші почали вибивати їх і відрізали від постачання. Їх там криють з усього, чого можна.

Тим часом під Часовим Яром ЗСУ стабілізували ситуацію. Про це повідомляв речник ОК «Хортиця» Назар Волошин.

Наразі на цьому напрямку не спостерігається фіксування противника, обʼєктивно їх немає в місті. Не виключення, що окупанти збирають ресурси та відновлюються для майбутніх штурмів, ворог буде всіляко намагатися роздобути ті панівні висоти, на яких стоїть місто, щоб вести подальшу боротьбу з цієї території та обстрілювати Костянтинівку, Дружківку, Слов’янськ та Краматорськ

Водночас експерт Владислав Селезньов у коментарі для українського медіа розповів, що Часів Яр не вдасться утримати в середньостроковій перспективі, якщо Сили оборони не знайдуть ресурси для стабілізації фронту.

«Звичайно, це не відбудеться завтра чи післязавтра, але тенденція дуже несприятлива. Ворог не лише атакує в лоб у мікрорайоні Канал, але й обходить з флангів. На півночі виходить не дуже, але на півдні (з боку Івановського) він з цією місією справляється», — сказав Селезньов.

Експерт зауважив, що якщо Сили оборони не знайдуть ресурси, щоб стабілізувати фронт, гостро постане питання втрати Часового Яру.

«Причому не втрати безпосередньо в результаті штурмових ударів, ні. А ось з урахуванням ризиків охоплення та оточення, такий варіант цілком імовірний», — наголосив він.