• Головна
  • У Тернополі під час копання могили для загиблого воїна виявили гранати
15:53, 10 травня

У Тернополі під час копання могили для загиблого воїна виявили гранати

У Тернополі під час копання могили для загиблого воїна виявили гранати

У Тернополі гранати часів Другої світової війни виявили на місці поховання загиблого воїна.

Про це повідомляють у місцевих телеграм-каналах.

Про знахідку рятувальникам повідомив працівник Микулинецького кладовища.Він розповів, що знайшов їх під час копання могили.Гранати виявились часів Другої світової війни. На місці якраз мав бути похорон.

Подію прокоментували рятувальники.

"10 травня о 10:36 до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у Тернопільській області надійшло повідомлення від працівника Микулинецького кладовища. Він розповів, що під час копання могили в частині цвинтаря, де хоронять загиблих військових, виявили два предмети, схожі на гранати періоду часів минулих воєн. Також чоловік повідомив рятувальників, що там о 12:00 год. заплановано проведення похорону. На виклик вирушили піротехніки ДСНС. Вони обстежили навколишню територію та вилучили три бойові гранати часів Другої світової війни. Проводиться транспортування вибухонебезпечних предметів до місця знищення", -  йдеться у повідомленні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#гранати #тернопіль #могили #копати
ТОП новини
"Потужна гроза насувається на ці області, такого не чекали навіть синоптики": куди суне мороз у -10 градусів, снігопад і дощ?
"Цих 100 000 чоловіків чекають у ТЦК прямо з 18 травня, названо ознаки потенційних мобілізованих": повістки і відстрочки
"Могутня гроза суне прямо в ці області, ніхто в Україні не чекав такої негоди": де буде мороз у -9 градусів, снігопад та дощ?
"Ці чоловіки масово втратять відстрочки через кілька днів, мобілізація людей з інвалідністю": ТЦК, повістки і бронювання
Оголошення
live comments feed...