Непроста ситуація склалася в одній американській родині. Батько звернувся за порадою до відомої колумністки "Дорогої Еббі" у New York Post. Чоловік розповів про свого 30-річного сина-мільйонера, який, незважаючи на статки, ніколи не залишає чайових після відвідин ресторанів.

За словами батька, коли вся родина йде на сімейну вечерю, син ніколи не бере участі в оплаті рахунку та не залишає чайових офіціантам, незважаючи на те, що споживає більше страв.

Офіціант
Офіціант

Така ситуація тривала роками, і дружина завжди виправдовувала сина. Батько вже змирився з таким станом речей, проте його обурює, що син постійно критикує його за розмір чайових, які він залишає працівникам закладу.

Зазвичай пенсіонер-учитель залишає чайові в діапазоні 15-18% від суми рахунку, що син вважає образливим. Мільйонер працює у готельному бізнесі та наполягає на тому, що мінімальний розмір чайових має становити 20%. Коли батько пропонує синові доплатити різницю, той відповідає різкими словами, що сім'ї не варто відвідувати ресторани, якщо вони не готові належним чином винагороджувати офіціантів.

Популярні новини зараз
Ухилянтам пояснили, коли у них почнуть відбирати речі Українців обкладуть податком на розкіш: кого змусять витрусити гаманці Все одно мають прибути до ТЦК, термін – до 16 червня: знятих з обліку приголомшили новиною "Резерв+" не замінить: адвокат пояснив нюанси застосунку
Показати ще

Заклад громадського харчування, фото: Знай.ua
Заклад громадського харчування, фото: Знай.ua

Під час недавнього сімейного виходу, за рахунку $150 батько залишив $28 чайових, за що був названий скнаром від імені сина. Ситуація дійшла до того, що пенсіонер більше не бажає відвідувати ресторани разом із рідними через принизливе ставлення сина.

Нагадаємо, 17 років була прибиральницею, але різко стала мільйонером: як 59-річній жінці це вдалося

Як повідомляв "Знай.uа", мама кинула немовля під "вікно життя", залишивши записку, яка розбиває серця

Знай.uа писав, 26-річний підприємець заробляє до $40 тисяч на місяць витрачаючи всього 20 хвилин на день