Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Сирський назвав ситуацію на Харківщині "суттєво загостреною"

Неділя, 12 травня 2024, 13:18
Сирський назвав ситуацію на Харківщині суттєво загостреною
фото: сирський

Головком Олександр Сирський запевнив, що українське військо знає плани ворога і гнучко реагує на всі дії РФ, проте ситуацію в Харківській області називає "суттєво загостреною".

Джерело: Сирський у Telegram

Пряма мова Сирського: "Ми знаємо плани ворога і гнучко реагуємо на всі його дії. Для підсилення оборони вживаються всі необхідні заходи та оперативно приймаються рішення, в тому числі кадрові. 

Реклама:

Цього тижня обстановка на Харківщині суттєво загострилась. На даний час там тривають бої у прикордонних районах вздовж державного кордону з РФ.

Обстановка складна, але Сили оборони роблять все, щоб утримати оборонні рубежі та позиції, наносять ворогу ураження".

Деталі: За словами Сирського, на Куп’янському, Сіверському, Лиманському, Покровському напрямках тривають гарячі бої, ситуація дуже динамічно змінюється.

ВІДЕО ДНЯ

На Краматорському напрямку противник не полишає спроб оволодіти містом Часів Яр, продовжує наступальні дії східніше міста. Безуспішно намагається відновити втрачене положення в районі Кліщіївки. 

Проте головком зазначив, що у цей час все одно проводиться ротація підрозділів для відпочинку військовослужбовців та відновлення боєздатності бригад. 

Передісторія:

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: