• Головна
  • "В цих областях жахлива гроза накриє цілі міста, шалений холод вразить тисячі українців": де чекати на -3 градуси і дощ?
20:20, 12 травня

"В цих областях жахлива гроза накриє цілі міста, шалений холод вразить тисячі українців": де чекати на -3 градуси і дощ?

"В цих областях жахлива гроза накриє цілі міста, шалений холод вразить тисячі українців": де чекати на -3 градуси і дощ?

Погода в Україні завтра, 13 травня, буде хмарною з проясненнями. У деяких областях очікуються дощі та заморозки.

Як інформують "НОвини_Лів", про це повідомляє Укргідрометцентр.

Погода в Україні 13 травня

Вночі опадів не передбачається. Вдень в Україні, крім західних областей, місцями невеликий дощ. Вітер північний, північно-східний, 5-10 м/с.

Температура повітря вночі у західних, північних та Вінницькій областях +1...+6 °C (на поверхні ґрунту заморозки -5...0 °C), на решті території +3...+8 °C. Вдень +9...+14 °C, на заході та в Криму до +17 °C. На високогір'ї Карпат вночі -5...0 °C, вдень +7...+12 °C.

"В цих областях жахлива гроза накриє цілі міста, шалений холод вразить тисячі українців": де чекати на -3 градуси і дощ?, фото-1

Погода в Україні 13 травня. Фото: Укргідрометцентр Погода у Київській області 13 травня

У столиці буде хмарно з проясненнями. Вночі без опадів, а вдень місцями невеликий дощ.

Вітер північний, північно-східний, 5-10 м/с.

Температура повітря:

по області вночі +1...+6 °C (на поверхні ґрунту заморозки -5...0 °C), вдень +9...+14 °C; по Києву вночі +4...+6 °C, вдень +11...+13 °C.

Як інформує "Главред", В Україну знову прийдуть заморозки, погода буде холодною і нестійкою, литимуть дощі та грози – синоптик розповів про погоду на тиждень.

Погода в Україні упродовж тижня, з 13 по 19 квітня, буде переважно холодною, місцями будуть йти короткочасні дощі, а в деяких місцях навіть грози. Вночі у частині областей нашої держави не виключені заморозки до -3 градусів.

Про це розповів кандидат географічних наук, метеоролог Ігор Кібальчич, пише meteoprog. Він зазначив, що на територію України продовжить надходити холодне повітря з арктичних регіонів Європи.

За словами метеоролога, заморозки вночі найбільш ймовірні у північних і західних областях. Кібальчич зазначив, що упродовж тижня середньодобова температура повітря буде нижчою за норму на 5-10 градусів.

"Поступове підвищення температурного фону і стабілізація погодних умов очікується лише з 17 травня", – розповів метеоролог.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Гроза #дощ #негода #злива #синоптики
ТОП новини
"Цих 100 000 чоловіків чекають у ТЦК прямо з 18 травня, названо ознаки потенційних мобілізованих": повістки і відстрочки
"Водії не чекали таких радикальних заходів від ТЦК, автомобілі масово перевірятимуть": мобілізація, повістки і покарання
Суддя з Тернопільщини "прославився" на всю Україну, тепер сидітиме 5 років в тюрмі
"Жахлива гроза несеться у ці області, ніхто не думав про такий шалений дощ": де буде мороз у -10 градусів, злива і снігопад?
Оголошення
live comments feed...