Лікар Тарас Жиравецький написав докладну посаду про те, чому люди можуть роками боротися з надмірною вагою дарма, адже причина може бути зовсім не в доброму апетиті.

Лікар розповів про мікроскопічні личинки паразитів, які через шлунок потрапляють у будь-який орган. Мікропаразити можуть запускати в нашому організмі алергічні реакції, тому igE загальний може рости в десятки, а іноді й сотні разів.

Надлишкова вага. Фото: Facebook
Надлишкова вага. Фото: Facebook

Токсокара собача або котяча у вигляді личинок розміром менше 1 міліметра потрапляє в будь-який наш орган. Часто цих личинок дуже багато. Це нагадує атаку дерева термітами. Личинки що у різні органи залишаються там роками. - пояснює лікар.

Він описав весь механізм, як працює захисна реакція нашого організму, виробляючи кортизол та холестерин.

Популярні новини зараз
Все одно мають прибути до ТЦК, термін – до 16 червня: знятих з обліку приголомшили новиною "Резерв+" не замінить: адвокат пояснив нюанси застосунку В якому випадку можна відмовитись від повістки: юрист пояснив тонкість мобілізації Чоловіків застерегли від помилки у ТЦК: читайте уважно
Показати ще

Паразити в організмі. Фото: Facebook
Паразити в організмі. Фото: Facebook

Фахівець зазначає, чим більше личинок токсокар потрапило в організм, тим більша ймовірність, що буде постійна потреба в кортизолі та холестерині, а запас холестерину різко збільшуватиметься у вигляді надлишку жирової тканини. На вазі зазвичай ваша маса тіла стрімко зростатиме, а імунітет через виділення кортизолу в надмірній кількості падатиме.

Лікар пропонує відвідати лабораторії та здати аналізи крові, із зазначенням на який паразит перевіряєтесь. У разі виявлення токсокари, пройти лікування, хоч і воно складно, і спробувати позбавитися зайвої ваги назавжди.

Нагадаємо, що чим раніше сів на дієту - тим швидше загнав себе в пастку: вчені попередили любителів худнути.

Раніше ми повідомляли, що зайві кілограми більше не потурбують: ТОП-5 найкращих продуктів для схуднення.