Відомий український комік, друг президента України Володимира Зеленського, керівник "Студії Квартал 95" Євген Кошовий, який нещодавно розповів про плани доньки Варвари здобувати вищу освіту за кордоном, в інтерв'ю Славі Дьоміну "проколовся" на інформації про те, скільки грошей потрібно йому та членам його сім'ї для "нормального" існування під час війни.

Точніше, він не хотів зізнаватись про свої заробітки, і тоді Слава вирішив схитрувати: сказав, що йому співачка МамаРіка зізналася, що в її сім'ї на кожного члена витрачають у середньому 2 тисячі доларів.

Інтерв'ю вже доступне для перегляду у мережі YouTube.

Євген Кошовий, скріншот: YouTube
Євген Кошовий, скріншот: YouTube

Тоді Кошовий не витримав і прокоментував "Дві тисячі доларів – це стандартна сума для сім'ї, яка у шоу-бізнесі", тим самим підтвердивши слова співачки.

Популярні новини зараз
Гороскоп на червень-2024 для всіх знаків Зодіаку: можливість Овнів, приємні події Близнюків та прохання Риб Тариф на світло можуть залишити на рівні 2,64 грн, але не для всіх: кому пощастить Військовозобов’язаним у ЦНАПах не зможуть надавати важливу послугу – фахівці пояснили нюанси Нові тарифи на електрику зроблять тролейбуси розкішшю: як зміняться ціни на проїзд
Показати ще

Водночас Євген заявив, що зараз його сім'я утримується за рахунок коштів, зароблених до початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну 24 лютого 2022 року. За словами Кошового, у наші дні він використовує заощадження, адже сучасні джерела доходу не такі стабільні, як до війни.

Також Кошовий висловився про те, чи правильно волонтерам заробляти на донатах — він особисто різко проти того, щоби волонтери брали собі "зарплату" із зібраних грошей для військових.

Він підкреслив, що кожен волонтер має роботу, де йому платять зарплату — ось ці кошти і потрібно витрачати на життя. При цьому знаменитість пропонує уряду виплачувати додаткові кошти кожному волонтеру у вигляді надбавок.

Євген Кошовий, скріншот: Youtube
Євген Кошовий, скріншот: Youtube

Євген Кошовий також поділився досвідом, коли під час його волонтерської роботи з-під його носа викрали чотири фури з гуманітаркою. Фури мали заїхати до Києва, але так і не дісталися місця призначення.

"Ми замовляли продукти харчування, гігієну та медикаменти. І чотири фури просто зникли дорогою і не доїхали до нас. Я не знаю, де вони і як люди з цим живуть", - поділився він.

Нагадаємо, Квартал 95 закидали "тапками" через невдалу пародії на Рівненське ТЦК: "Не такі страшні московські воші, як...".

Раніше повідомлялося, Євген Кошовий з "Квартал 95" розридався перед камерами: не чекав такої події.

Також, худий, високий і з волоссям: українцям показали Євгена Кошового з "Квартал 95" до популярності.