За останні кілька днів на Харківщині спостерігається новий наступ російських військ, проте Сили оборони України продемонстрували високий рівень готовності та майстерності, відбивши атаку з великими втратами для ворога. Зокрема, повідомляється про значні втрати особового складу російської армії, включно з численними полоненими.

Одним з вирішальних моментів стала операція, яку провели воїни 8-го окремого полку ССО спільно з бійцями 92-ї ОШБр. Захисники спільними діями проводили зачистку цивільної будівлі, де війська російської федерації намагалися чинити опір.

На відео видно, як українські захисники майстерно та координовано діяли, що змусило противника зазнати поразки.

Та це не єдині військові, яким вдалося поповнити обмінний фонд окупантами. Російських солдатів подекуди беруть у полон десятками. А ще вони розповідають істину ціль, яку їм поставило командування при штурмі Харківщини. Так радник голови Маріуполя Андрющенко опублікував відео ЗСУ, на якому ще один полонений розповідає про плани Путіна.

полонений російський солдат розповідає, що «задача була взяти Вовчанськ за два дні».

То на Київ вони виділяли 3 дні, а Вовчанськ потягнув менше? Сміх та й годі. Ось і знову плани Путіна не здійснились. Так, ситуація у Вовчанську та у сусідніх населених пунктах складна, але ЗСУ стійко тримають оборону та навіть контратакують ворога. Тож план із захоплення міста за 48 годин вже провалився. Навряд чи Путін на це розраховував,однак тепер йому знову потрібно думати, як здобути бодай якигось результатів.