StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"А живе зі мною удвох": російський артист намагається відбити Пугачову в Галкіна

17 травня 2024, 11:45
103514
Стас Барецький зізнався у почуттях до Алли Пугачової, написав їй "любовного листа" і закликав повертатися в терористичну РФ.
Алла Пугачова
Путініст Барецький звернувся до Пугачової / колаж: Главред, фото: instagram.com/alla_orfey/

Російський шоумен Стас Барецький, який у захваті від страшного терористичного вторгнення РФ в Україну, заявив, що написав пісню про співачку Аллу Пугачову і Максима Галкіна. Виявляється, у путініста є почуття до Примадонни.

Як повідомив Барецький росЗМІ, він задоволений купівлею колишнього спільного замку Пугачової і Галкіна в селі Грязь і запросив артистку в гості. Зазначимо, співачка разом із чоловіком публічно засудили війну в Україні, яку розв'язала Росія, і поїхали жити в Ізраїль.

відео дня

"Ця пісня не зовсім про Пугачову і Галкіна, я більше писав про замок, який я купив. Я задоволений покупкою, нехай Алла Борисівна приїжджає і не займається дурницями, а живе зі мною удвох. Я вирішив зробити заклик через музику. У мене ж почуття до Алли Борисівни", - розмріявся любитель Путіна.

Також Барецький видав і заяву, що він із Пугачовою був прекрасною парою.

"Вона співачка, я намагаюся бути співаком. Вірші непогані вийшли. Ця пісня як любовний лист до Алли Борисівни. Я їй зробив музичний посил, щоб вона поверталася", - уточнив шоумен.

Хто такий Стас Барецький?

Станіслав Барецький - радянський і російський музикант, поет, співак, шоумен, актор.
У 2005-2008 роках виступав у групі "Ленінград".
У 2021 році потрапив до бази "Миротворець" через свідоме порушення Державного кордону України з метою проникнення в захоплений російськими окупантами Крим, а також через участь у спробах легалізації окупації АР Крим російськими загарбниками.

Алла Пугачова - останні новини по темі

Зазначимо, путіністка Настя Івлєєва розповіла, як пісня Алли Пугачової врятувала її від відчаю після бойкоту через "голу" вечірку, яку вона раніше влаштувала.

А також нещодавно Алла Пугачова опублікувала новий пост із фотографією свого друга дизайнера Ігоря Гуляєва - йому виповнилося 55 років. Гуляєв моментально відповів на привітання і зізнався Пугачовій у коханні.

Читайте більше про Пугачову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти