Відомий жіночий глянець презентував одразу три digital-обкладинки зі співачкою Надією Дорофєєвою, яка нещодавно зізналася, як на неї впливає думка оточуючих.

Для української версії журналу співачка постала перед камерою у повсякденних образах із розпущеним волоссям та мінімальним макіяжем, відійшовши від образу класичних гламурних героїнь.

Надя Дорофєєва, фото: Cosmopolitan
Надя Дорофєєва, фото: Cosmopolitan

"Тут я така, якою ще ніколи ніхто мене не показував: зовсім незвичайний для мене мейк, нова форма брів, інший проділ... Така, на мій погляд, трохи ugly beauty. Цей експеримент захопив мене на знімальному майданчику, і я йому повністю віддалася. Для мене ця зйомка супермодна і суперактуальна, адже якщо згадати класичний Cosmo — перед очима постає образ cover girl, що широко посміхається. Зараз нова реальність, нові стандарти і ця фотосесія — їх відображення", — прокоментувала Надя.

Надя Дорофєєва, фото: Cosmopolitan
Надя Дорофєєва, фото: Cosmopolitan

Популярні новини зараз
Гороскоп на червень-2024 для всіх знаків Зодіаку: можливість Овнів, приємні події Близнюків та прохання Риб Дешевого одягу у секонді більше не буде: прийнято важливе рішення Нові тарифи на електрику зроблять тролейбуси розкішшю: як зміняться ціни на проїзд Кияни відповіли, кого хочуть бачити новим мером міста: результати опитування
Показати ще

В інтерв'ю Надя поділилася, як змінилася після 30 років і яку трансформацію пройшла під час війни: вона говорила про новий сенс у музиці, важливість донатів, перехід на українську та ставлення до свого віку.

"Про те, що пішло з мого життя напевно знає вся країна. Але прибуло дуже багато. І ці зміни стосуються не тільки особистої сфери мого життя - повністю змінилася моя творчість, змінилася мова, якою я співаю. І це не про експерименти, це про нашу дійсність.

Надя Дорофєєва, фото: Cosmopolitan
Надя Дорофєєва, фото: Cosmopolitan

…Не скажу, що я стала іншою людиною. Але я продовжую змінюватись, і ці зміни мені дуже подобаються. Що я зрозуміла? Що не варто намагатися бути для всіх гарною; що не варто зраджувати собі; що музика не поза політикою — це стало для мене надзвичайно болючим відкриттям; що сім'я важливіша за кар'єру; що я вже доросла; а ще — я почала більше цінувати все, що є", — поділилася 34-річна співачка.

Нагадаємо, упустив Дантес і вловив Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої.

Раніше повідомлялося, "Сильно мене лаяв": Маша Єфросиніна зізналася, як змінився її чоловік через війну.

Також, Володимир Дантес розповів про ненависть до життя: "А на х..я все це було?".