• Головна
  • За численні правопорушення неповнолітнього сина судили маму на Тернопільщині
15:18, 17 травня

За численні правопорушення неповнолітнього сина судили маму на Тернопільщині

За численні правопорушення неповнолітнього сина судили маму на Тернопільщині

У Тернопiльськiй областi судили жiнку, бо її неповнолiтнiй син розпивав алкоголь i катався на мотоциклi у нетверезому станi. Про це йдеться у вироку Шумського райсуду, пишуть Тернопiльськi подiї.

"За даними суду, хлопець, перебуваючи по вул. Українська в с. Брикiв Кременецького району поблизу сiльського ставку, розпивав алкогольнi напої, а саме пив вино домашнього виготовлення, однак не досяг вiку з якого наступає вiдповiдальнiсть, а тому таку вiдповiдальнiсть покладено на матiр, за що остання вчинила правопорушення передбачене ч.3ст.184 КУпАП". Також, згiдно протоколу про адмiнiстративне правопорушення серiї ВАД №364471 складеного 12 квiтня 2024 року вбачається, що "05.04.2024 року, близько 23 год. 05 хв. неповнолiтнiй, керуючи мотоциклом марки "Мустанг" , д.н.з. НОМЕР_2 , порушив п.8.4 В та п. 2.1 А ПДР, а саме ч. 1 ст. 122 КУпАП, порушення вимог дорожнiх знакiв та ч.2 ст. 126 КУпАП, порушення транспортним засобом особою, яка не має права керувати таким транспортним засобом, був зупинений при в`їздi до парку «Соснина» с.Онишкiвцi Кременецького району, однак не досяг вiку з якого наступає вiдповiдальнiсть, а тому таку вiдповiдальнiсть покладено на матiр, за що остання вчинила правопорушення передбачене ч.3ст.184 КУпАП".

У судовому засiданнi жiнка вину визнала повнiстю, у скоєному щиро розкаялася та пояснила, що її неповнолiтнiй син взяв мотоцикл без її дозволу, таким чином їй не було вiдомо про його намiри. Просила суворо не карати. Суд обмежився усним попередженням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#судове засідання #наміри #матір #син #штраф
Оголошення
live comments feed...