Росія вкотре порушує всі норми та правила ведення війни, застосовуючи, зброю проти мирного населення.

Як відомо, сьогодні, 17 травня, близько 15:35 росіяни знову обстріляли Харків. На місці одного з «прильотів» спалахнула пожежа. Вже відомо про щонайменше тринадцяти постраждалих, деякі з яких у важкому стані, та двох загиблих. Про це пишуть місцеві канали у Телеграм.

Невдовзі після серії вибухів у місті, о 15:56, начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що «за попередніми даними, окупанти завдали два удари КАБами, зокрема по Холодногірському району Харкова.

Мер Харкова Ігор Терехов зазначив, що «прильотів було кілька, на місцях влучань пожежі».

Наразі вже відомо про двох загиблих та 13 поранених внаслідок російського обстрілу Харкова вдень сьогодні. Про це повідомили у Харківській обласній військовій адміністрації.

«Двоє загиблих. Тринадцять поранених», – йдеться у повідомленні.

Серед поранених четверо перебувають у важкому стані.

За словами речника Харівської обласної прокуратури Дмитра Чубенка, росіяни вдарили по Харкову своїми модифікованими плануючими авіабомбами УМПБ Д-30. Обидві вони влучили по території підприємства. Будівля значною мірою зруйнована.

Це черговий сигнал країнам Заходу та Європи, поки вони вагаються надати чи ненадати додаткові батареї, щоб Україна могла закрити над собою небо, то страждає мирне населення.