Оператор мобільного зв'язку Vodafone пропонує українцям цілий місяць безкоштовного Інтернету. Як скористатися шансом, розповіли на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі facebook.

Vodafone регулярно радує абонентів акціями та бонусами, які дають шанс трохи заощадити на мобільному зв'язку. Цього разу успіх посміхнувся користувачам домашнього інтернету.

Vodafone, скріншот: YouTube
Vodafone, скріншот: YouTube

Так, у компанії заявили, що нададуть цілий місяць безкоштовного інтернету для дому в рамках акції "Спробуй гігабіт". Важлива умова – плата за послугу не буде братися тільки з нових користувачів, які вперше підключать Vodafone Gigabit Net.

"Підключайте Vodafone Gigabit Net на сайті та працюйте вдома з комфортом. Швидкість інтернету така ж нестримна, як бажання спати в понеділок. Це значить, що ніяких зависань на робочих зідзвонах і зайвого провантаження файлів — усе максимально комфортно для роботи", - заявили в компанії.

Популярні новини зараз
Тєлєк - 5 годин на день, чайник - година на тиждень: ліміти для українців, щоб залишився старий тариф на світло "Нафтогаз" попередив про зміни в оплаті рахунків: що потрібно знати споживачам З інших беруть пару тисяч: кому з українців задарма встановлять двозонні електролічильники Платитимете не 2,64 гривні, а 1,05 за кіловат: українцям пропонують унікальну можливість економії на комуналці
Показати ще

Доступ до Інтернету. Фото: скрін youtube
Доступ до Інтернету. Фото: скрін youtube

У Vodafone попередили, що з другого місяця підключення надаються послуги на регулярних умовах відповідного тарифного
плану.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Vodafone попередив клієнтів про важливі зміни: що буде з номерами, якими ви користувалися багато років.

Також наш портал інформував, як підключити Wi-Fi, коли немає світла: Vodafone поділився рятівною інструкцією.

Крім того, ми писали, дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно.