Клієнти Monobank стикаються із проблемами при оплаті покупок у магазинах. Про це свідчить відгук на порталі "Мінфін".

Українка розповіла, що намагалася здійснити оплату в магазині карткою Monobank. Кошти списалися з рахунку, але торгова точка так і не отримала. У результаті їй довелося звертатись у підтримку, де їй пообіцяли у встановлений термін повернути гроші.

Карта Monobank. Фото: скрін youtube
Карта Monobank. Фото: скрін youtube

"Робила оплату в магазині, у мене з картки гроші списалися відразу, але в магазин так і не надійшли. У них була відмова. Того ж дня двічі писала в службу підтримки, мені обіцяли, що на 12 день гроші повернуться до мене", - поділилася українка.

Клієнтка поскаржилася, що через 12 днів гроші їй так і не повернули. Натомість виникла нова проблема. У банку заявили, що магазин отримав кошти, а в торговій точці навпаки стверджують, що була "відмова".

Популярні новини зараз
"Швидко, без додаткових візитів до ТЦК": на порталі "Дія" незабаром з'явиться корисна послуга Тєлєк - 5 годин на день, чайник - година на тиждень: ліміти для українців, щоб залишився старий тариф на світло Дикі кури взяли у заручники все село – місцеві жителі не знають, що робити З інших беруть пару тисяч: кому з українців задарма встановлять двозонні електролічильники
Показати ще

Оплата карткою. Фото: скрін youtube
Оплата карткою. Фото: скрін youtube

Фахівці Monobank відреагували на скаргу та пообіцяли провести роботу над помилками, а також сприяти поверненню коштів на рахунок клієнтки.

"Обов'язково перевіримо діалоги з колегами та проведемо роботу над помилками. Дійсно, кошти вже було списано банком, який обслуговує торгову точку. Наразі колеги передали запит на оскарження платежу через платіжну систему, щоб повернути вам кошти", - відповіли у банку.

Скарга на Monobank. Фото: скрін Мінфін
Скарга на Monobank. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, поки не пройшла оплата, клієнт цього не знає: Monobank приголомшив "прихованою" комісією.

Також наш портал інформував, ПриватБанк вирішив "озолотити" клієнтів: роздасть гроші та подарунки за прості операції.

Крім того, ми писали, ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок з виплатами.