ПриватБанк ощасливить клієнтів сертифікатами на 55 та 100 тисяч гривень. Щоб отримати цінний подарунок, доведеться виконати кілька нескладних умов. Про це йдеться на офіційному сайті фінустанови.

Державний банк запустив нову акцію для клієнтів, яка діятиме до 31 липня 2024 року. Щомісяця визначатимуться щасливчики, які отримають сертифікати на 55 тисяч гривень.

"ПриватБанк", скріншот: YouTube
"ПриватБанк", скріншот: YouTube

Які умови потрібно виконати:

  • зареєструватися в акції;
  • купити не менше 3 квитків на поїзд, міжміський/міжнародний автобус та/або літак на загальну суму від 900 гривень карткою Mastercard через "Приват24" або на сайті bilet.pb.ua протягом одного з етапів акції;
  • щомісяця чекати на розіграш подарунків.

Приват24. Фото: скрін youtube
Приват24. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Червень - останній термін: хто з пенсіонерів має встигнути оформити 3250 грн "бонусів" За оплату комуналки через "Приват24" можна отримати гроші: у ПриватБанку назвали умови Нацкомісія планує переглянути ще один тариф: з 1 липня будуть нові ціни З інших беруть пару тисяч: кому з українців задарма встановлять двозонні електролічильники
Показати ще

У ПриватБанку розповіли, що за три місяці акції буде визначено 15 клієнтів (по 5 на місяць), які отримають сертифікати на 55 тисяч гривень. Кошти можна витратити на туристичні послуги.

Крім того, за підсумками акції буде визначено головного переможця, і для нього призом буде сертифікат на туристичні послуги номіналом 100 тисяч гривень. Зазначається, що головний приз отримає клієнт, який за весь період акції придбає найбільшу кількість квитків.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить.

Також наш портал інформував, ПриватБанк запускає революційну програму: що зміниться для клієнтів.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, можете втратити власні заощадження: чому українці блокують банківські рахунки.