Клієнти ПриватБанку скаржаться на крадіжку заощаджень зі своїх рахунків. Про це свідчить відгук українки на порталі "Мінфін".

До ПриватБанку звернулася українка, у чоловіка якої з картки вкрали всі сімейні заощадження в сумі майже 100 тисяч гривень.

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

"З картки ПриватБанк мого чоловіка шахрайським методом було вкрадено всі наші сімейні заощадження: 97 000 тисяч гривень", - поділилася українка.

Постраждалі одразу звернулися до відділення банку та написали заяву до правоохоронних органів. У "Приваті" пообіцяли повернути вкрадені кошти, але пізніше виявилось, що своїх заощаджень сім'я вже не побачить.

Популярні новини зараз
Купити квартиру зараз чи зачекати: поради експертів Українцям виплатять від 1600 гривень: хто отримає допомогу Хто і коли першим вирушає на фронт після мобілізації З інших беруть пару тисяч: кому з українців задарма встановлять двозонні електролічильники
Показати ще

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Консультант сказала, що оскільки сума крадіжки досить велика, гроші повернуть протягом півроку. Сьогодні звернулися до банку, щоб дізнатися на якомусь етапі повернення коштів. У ПриватБанку нам відповіли, що гроші нам не повернуть, бо ми перейшли "за посиланням". Жодної письмової відповіді від банку не отримали", - обурилася жінка.

Фахівці ПриватБанку відреагували на скаргу та перепросили за інцидент. Водночас пообіцяли зв'язатися з клієнткою для того, щоб допомогти у вирішенні проблеми.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк вирішив "озолотити" клієнтів: роздасть гроші та подарунки за прості операції.

Також наш портал інформував, "пастка", в яку легко потрапити: клієнтів ПриватБанку застерегли від втрати грошей.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, клієнти Monobank скаржаться на безпричинне блокування карт: навіть переказ 100 гривень може стати "фатальним".