У цю ніч у станиці Кущівська місцеві жителі чули звуки БПЛА, а потім понад 40 вибухів у районі військового аеродрому. Хоча офіційні джерела не підтвердили цієї інформації, виникло «локальне загоряння», що може свідчити про успішну атаку на військовий об’єкт.

На ньому дислокується 195-а навчальна авіабаза на різнорідній техніці (Су-27, МіГ-29, L-39). Також аеродром використовується для прийому та базування літаків що атакують Україну. Зокрема, після успішної атаки на авіабазу «Саки», відмічено переліт військових літаків з кримського аеродрому Бельбек на аеродром Кущевська. Невже ЗСУ нанесли удар на знищення? Чекаємо офіційної інформації.

Крім цього сьогодні вночі на території Росії відбулися масштабні атаки за допомогою дронів, які спричинили значний резонанс і привернули увагу як російської влади, так і міжнародної спільноти. Інформація про ці інциденти надходила з різних регіонів. Ймовірно, була масована атака по важливих об’єктах РФ.

Спершу повідомлялося про атаку на Крим, де засоби протиповітряної оборони (ППО) Росії вночі знищили 9 ракет ATACMS і один безпілотний літальний апарат (БПЛА). Крім того, було перехоплено 3 дрони над Бєлгородською областю і 57 дронів над Краснодарським краєм. Незважаючи на успішну роботу ППО, деякі дрони все ж досягли своїх цілей. Для Путіна це стало черговим ударом нижче пояса. Цікаво, як він хоче надалі справлятися з подібними атаками невідомих добрих безпілотників.