«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Після смерті дружини самотнім не залишився: Тоня Матвієнко вперше розповіла, з ким зараз живе її батько

Родина Тоні Матвієнко півроку тому попрощалася з Ніною Митрофанівною, і хоча вже пройшло багато часу, складається враження, що це відбулося лише вчора.

У фанатів Ніна Матвієнко навіть не було жодних сумнівів на рахунок того, наскільки важко її родина сприйняла новину про смерть артистки. Зокрема, найбільше говорю вала її дочка Тоня, яка була надзвичайно близькою зі своєю матірʼю.

 

У спадок Ніна Митрофанівна передала їй усі свої найкращі риси, талант, репертуар, тощо. Зараз її дочка постійно нагадує світу про те, якою надзвичайно людиною була її мама, постійно виконує її пісні на публіку, допомагає захисникам, і все це робить з пам’яттю про Матвієнко.

 

Тоня Матвієнко розповіла, як склалася доля її батька після смерті Ніни Матвієнко

 

Відомо, що саме вона займалася організацією церемонії прощання, похорон, тощо. А що на рахунок чоловіка душі української пісні, адже вона 50 років перебувала у шлюбі з Петром Гончаром.

 

Відомо, що за декілька років до її смерті було піднято питання на рахунок розлучення. Пара серйозно посварилася, Петро приїхав на дачу і не хотів повертатися. Ніна Митрофанівна тим часом публічно заговорила про розлучення, і також поскаржилася на ставлення благовірного за усі ці роки. Але вже через декілька місяців пошкодувала про свої слова і прямо про це заявила світу. Мовляв, сильно розізлився та не проконтролювала себе.

 

За словами Тоні Матвієнко, Петро Гончар повернувся додому. Зараз він здебільшого виконує обов’язки люблячого дідуся та слідкує за онучкою Ніною. Сам він не живе, а з донею, її чоловіком та спадкоємицею.

 

Примітно, що він був постійно із сім’єю впродовж усіх випробувань, і також його активно знімали на камеру під час похорон. Хоча між ним та дружиною були певні негаразди, разом вони пройшли усе життя, і такий відрізок часу, який долею не подарованим інший навіть на існування в світі. Безумовно, для нього це стало великою трагедією. Однак, Петро сам ніяк не коментує своє положення і нічого не розповідає журналістам.

 

Джерело

Все буде Україна