Понеділок, 3 Червня

Під салон краси або перукарню: у Львові пропонують орендувати комунальне приміщення через онлайн-аукціон

Вам потрібне приміщення для власної справи? Тоді можна розглянути варіанти оренди комунальної нерухомості через систему електронних аукціонів «Прозорро.Продажі».

Через е-торги у Львові можна орендувати нежитлові приміщення на першому поверсі. Об’єкт розташований на вулиці Куліша, 39,вхід до нього — через сусіднє приміщення.

Загальна площа — понад 36 квадратних метрів. Технічний стан оцінюють як задовільний: є вода, водовідведення та електрика. 

Об’єкт складається з двох кімнат та вбиральні. Тут можна облаштувати перукарню або салон краси, проте цільове використання не обмежується. Орендарі отримують приміщення у використання на 5 років. Суборенда не передбачена. 

Стартова орендна плата — понад 22 тисячі гривень. Аукціон проведуть 31 травня. Охочі позмагатись за лот можуть подавати свої цінові пропозиції до 30 травня. 

Оренда комунальної нерухомості під час війни дозволяє наповнювати бюджет громад. У Львівській області від початку повномасштабної війни органи місцевого самоврядування провели понад 930 аукціонів з оренди комунального майна. Торги принесли громадам загальний дохід у майже 6,6 мільйона гривень.

Цю статтю створено завдяки підтримці американського та британського народів через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та Управління закордонних справ, Співдружності та розвитку (UKaid). Погляди та думки авторів, висловлені у цих публікаціях, не обов’язково відображають погляди USAID, уряду США, UKaid або уряду Сполученого Королівства.