У Залізниці роботу Ірини Констанкевич оцінили на «відмінно»

16 Липня 2019, 21:10
Ірина Констанкевич у Залізниці 1722
Ірина Констанкевич у Залізниці

 

Ще на початку своєї каденції народна депутатка Ірина Констанкевич пообіцяла, що відвідає всі села свого виборчого округу і дотримала слова.

Вчора під час робочого візиту до Любешівського району побувала в селі Залізниця, де зустрілася з місцевою громадою.

Чимало хороших справ вдалося втілити в життя за підтримки нардепа, а саме: облаштування дитячого майданчика, придбання медичного обладнання для ФАПУ, облаштування павільйону автобусної зупинки, придбання дошок для місцевої школи і багато іншого.

«Ірина Мирославівна для нашої громади зробила дуже багато. Десятки років люди на новому житловому масиві живуть без світла, а це 18 сімей. Ми звернулися до Ірини Констанкевич, щоб допомогла нам з його електрифікацією. Завдяки їй з обласного бюджету виділили 200 тис. грн. За ці гроші замінили трансформатор і провели частину лінії.  Маємо надію, що до кінця року всі жителі цього масиву матимуть світло. Крім того, завдяки Ірині Мирославівні побудували новий дитячий майданчик на території села. З’явилася автобусна зупинка в Залізниці, за сприяння нардепа 20 тис. грн. на це виділив фонд  Ігоря Палиці «Тільки разом». Ніколи не відмовляє допомогти в лікуванні онкохворих, старається знайти для них хоч якісь гроші. На державній службі працюю 17 років. І жодного разу не зустрічала такого працьовитого та відданого людям нардепа. Якби таких депутатів було зі ста хоч десять, то був би порядок, а Україна би процвітала», – говорить про співпрацю з народним депутатом в. о. старости Залізницького старостинського округу Любов Михальчук.

«Ми точно знаємо, що ви будете нашим народним депутатом, а на прийдешніх виборах отримаєте від нас оцінку «відмінно», запевнили жителі Залізниці.








 

 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024