UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Напад на дільницю в Запоріжжі: Затримані троє підозрюваних

На виборчій дільниці розташованій у будівлі школи в Хортицькому районі Запоріжжя розпорошили газ під час підрахунку голосів
 

Напад на дільницю в Запоріжжі: Затримані…

Про це повідомляє Depo.Запоріжжя з місця події.

Дільнична виборча комісія в Хортицькому районі стала об’єктом нападу невідомих. Щойно на дільниці почали підрахунок голосів, як щось грюкнуло та приміщення заволокло якоюсь речовиною. Через це члени ДВК вирішили, що у приміщення жбурнули димову шашку. Припинили підрахунок і викликали на місце пригоди поліцію.

Однак жодних предметів, схожих на димові шашки, на місці пригоди не знайшли. За попередньою інформацію, на дільниці розпорошили газ. Можливо, це зробили з балончика прямо у відкрите вікно.

Члени ДВК 40 хвилин намагалися провітрити приміщення, але марно. Тож перейшли в інше. Нині підрахунок голосів на дільниці поновлено.

Поліція затримали трьох осіб, які підозрюються у нападі. "Працівники поліції оперативно встановили осіб, причетних до скоєння злочину. Трьох чоловіків доставили до відділення поліції. На даний час встановлюються всі обставини події. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України", - повідомили у поліції.  

Раніше депутат повідомив, що у Запоріжжі дільницю закидали димовими шашками.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme