Політика

Росія намагатиметься тиснути на Зеленського, щоб змінити Конституцію — Уколов

Росія намагатиметься тиснути на Зеленського, щоб змінити Конституцію — Уколов

Росія намагатиметься здійснювати тиск на український парламент та президента України Володимира Зеленського, щоб змінити українську Конституцію.

Про це в ефірі “Прямого” заявив політтехнолог Віктор Уколов.

“Буду говорити про загрозу, яка нас чекає. Найближчим часом Росія спробує натиснути на Зеленського, на його політичну партію, щоб отримати в обмін на замирення на Донбасі щось для неї важливо”, – заявив Уколов.

За його словами, судячи з того, хто пройшов до парламенту, цим питання, швидше всього, буде зміна Конституції з тим, щоб Україна більше не йшла до НАТО, щоб не було зобов’язань влади йти до НАТО.

“За це проголосує, перш за все, “Опозиційна платформа “За життя”, по-друге, за це проголосує значна частина “Слуги народу” і за це проголосує точно “Батьківщина”, інакше би там Сергій Тарута на другому місці не був. І, можливо, за це проголосує частина мажоритарників не приєднаних. І таким чином вони можуть зібрати 300 голосів. Це найбільша загроза, яка може існувати. Що буде в результаті? Думаю, що Зеленського обдурять. Нам впихнуть Донбас на тих умовах, на яких… ви показували відеоролик. І потім вони спробують приєднати цей Донбас до Росії”, – наголосив політтехнолог.

Читайте також: ХТО ПРОХОДИТЬ В НОВУ РАДУ: ДАНІ ЕКЗИТ-ПОЛУ

Нагадаємо, 21 липня в Україні відбуваються парламентські вибори. “Прямий” від самого ранку, з 8:00, транслює марафон “Стоп реванш” – спільний проект двох інформаційних телеканалів – “Прямого” і “5“. Слідкуйте протягом всього дня за найостаннішими подіями дня виборів.

Також слідкуйте за “Прямим” у FacebookTwitter Telegram та Instagram.