2.9 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

У «Голосі» заявляють про прем’єрські амбіції Вакарчука

У партії «Голос» заявляють про прем’єрські амбіції лідера партії Святослава Вакарчука.

Як передає УНІАН, про це на брифінгу у виборчому штабі «Голосу» заявила голова партії, керівниця партійної виборчої кампанії Юлія Клименко.

«Ми дійсно розуміємо, що В’ячеслав Вакарчук може бути прем’єр-міністром політичним при тому, що Кабмін буде сформовано на основі професійних технократичних та патріотичних міністрів», – сказала Клименко.

Також вона додала, що після того, як стануть відомі результати парламентських виборів й у мажоритарних округах, «Голос» надасть свої пропозиції щодо кандидатур до складу уряду та до інших органів виконавчої влади. За словами Клименко, наразі, доки немає результатів виборів, питання стосовно входження партії в коаліцію не обговорюється.

Водночас Клименко запевнила, що за будь-яких обставин «Голос» не підписуватиме коаліційну угоду з «Опозиційною платформою – За життя».

Щодо співпраці з іншими політичними силами у новому парламенті вона зазначила: «Ми хочемо залишити обговорення цього питання на наступний тиждень, оскільки хочемо побачити фінальні результати, в тому числі і по мажоритарних округах. І ми хочемо чітко розуміти, чи буде у нас монопарламент, чи буде коаліція на двох, чи на трьох. І лише потім ми приймемо остаточне рішення».

Нагадаємо, Порошенко назвав Вакарчука своїм головним партнером у Верховній Раді.

8 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>