На Львівщині перемагає «Слуга народу», за ними йдуть «Голос» та «Європейська солідарність» — екзит-поли

Ярема Чуйко, фото
Ярема Чуйко
Марко Погуляєвський, фото
Марко Погуляєвський
Згідно з результатами екзит-полів набільше голосів на Львівщині набрала партія «Слуга народу» — майже 40%.
читайте також
Позачергові вибори в Раду (текстовий онлайн)

Про це повідомляє кореспондент Громадського.

На другому місці «Голос» — 13,7%. На відсоток менше у «Європейської солідарності» — 12,7%. Всеукраїнське об`єднання «Батьківщина» трохи більше 10%. 

Крім того, за результатами соціологічної агенції «Фама», у 118-ому окрузі, народний депутат Богдан Дубневич програє кандидатці від партії «Голос» Галині Васильченко. Згідно екзит-полу Дубневич набирає 23,6% голосів, а Васильченко — 36%.

В коментарі Громадського представники партії «Голос» повідомили про перемогу своїх кандидатів Ярослава Рущишина на 116 окрузі, та Наталії Піпи на 115 окрузі. 

Члени дільничної виборчої комісії №461520, що у селі Шум’яч Турківського району, достроково заповнили протоколи про підрахунок голосів виборців у багатомандатному виборчому окрузі. І лише тоді почали підрахунок тих, хто проголосував на цій ДВК», — повідомили в «ОПОРІ».

читайте також
Презерватив, каструля та з’їдені бюлетені: 5 дивних порушень на виборах в Раду Сонячні спортзали та прикраси від випускних: як за нову Раду голосували в Києві (ФОТОРЕПОРТАЖ) Перші результати виборів у Раду: що представники партій кажуть про коаліцію та уряд

Раніше повідомлялось, що у Харкові явка на дострокових виборах до Верховної Ради України склала близько 50% виборців всієї області.

Також на Львівщині, Волині та в Одесі декілька дільниць на дострокових виборах до Верховної Ради України залишились без світла.



Поділитися: