Політика

Парламентські вибори: стало відомо, хто лідирує на Львівщині

Парламентські вибори: стало відомо, хто лідирує на Львівщині

На мажоритарних округах Львівщини відбувається жорстка конкуренція між представниками партій “Європейська солідарність” та “Голос”. 

Про це в етері Прямого заявив кандидат в народні депутати від “ЄС” Микола Княжицький.

“Кампанія складна, ми досі не знаємо результату, тому що йдемо впритик з декількома конкурентами. Можу сказати, що у Львові серед партій лідирують “Європейська солідарність”, “Голос” і “Слуга народу”. “Голос” і “Європейська солідарність” та їхні представники ділять між собою, як правило, перші і другі місця. “Слуга народу” стабільно на третьому по місту Львову. І є регіони, де мають багато голосів місцеві кандидати, депутати місцевих рад, які працювали на своїх частинах округу, і вони там теж набирають дуже багато голосів. Як правило, це або позапартійні люди, або люди, прив’язані до тієї чи іншої партії, але в основному відомі як депутати міських рад”, – зазначив Княжицький.

За словами політика, на його 116-му окрузі йде жорстка конкуренція між ним та представницею партії “Голос”.

“В мене конкурент – бренд. В мене головний конкурент – це бренд “Голосу”. Тому що моя конкурентка – шанована людина, яка раніше не займалася політикою, не має великого досвіду, але набрала і набирає дуже багато голосів. І ми з нею якраз конкуруємо в основному. Так що, основна конкуренція – це між “Голосом” і “Європейською солідарністю”, – заявив Княжицький, додавши, що наразі він йде в притик з конкуренткою, однак підрахунок голосів триває.

Також за словами політика, вибори на Львівщині відбулись прозоро, чесно та демократично.

Читайте також: ХТО ПРОХОДИТЬ В НОВУ РАДУ: ДАНІ ЕКЗИТ-ПОЛУ

Нагадаємо, 21 липня в Україні відбуваються парламентські вибори. “Прямий” від самого ранку, з 8:00, транслює марафон “Стоп реванш” – спільний проект двох інформаційних телеканалів – “Прямого” і “5“. Слідкуйте протягом всього дня за найостаннішими подіями дня виборів.

Також слідкуйте за “Прямим” у FacebookTwitter Telegram та Instagram.