Фанатка Кіану Рівза поставила плакат "Ти приголомшливий" біля будинку. Актор прийшов із відповіддю

Фанатка Кіану Рівза поставила плакат "Ти приголомшливий" біля будинку. Актор прийшов із відповіддю

Фото: twitter.com/sjhunt305

Знімання проходили неподалік будинку прихильниці.

Фанатка одного з найулюбленіших акторів інтернету Кіану Рівза вирішила зробити йому приємний сюрприз. Вона написала на плакаті “Ти приголомшливий” і згодом отримала відповідь від самого актора.

Влітку актор працює над третьою частиною "Пригод Білла і Теда". У першому фільмі Кіану знімався ще в 1989 році. 30 років потому актор знову повернувся до знімань у ролі вже змужнілого Теда.

Знімання відбуваються у містечку Слайделл, штат Луїзіана, де живе його палка прихильниця Стейсі Хант. Вона живе за квартал від знімального майданчика. Повз її помешкання щодня проїжджає весь акторський склад "Білла і Теда". 16-річний син на ім’я Хант порадив поставити плакат з підписом "You're breathtaking" ("Ти приголомшливий"). Фраза є відсиланням до ситуації з Кіану, що сталася на виставці E3 2019.

Задумка спрацювала: за декілька годин біля таблички зупинився автомобіль, з якого вийшов сам Кіану. Він підійшов до жінки і запитав, чи може підписати плакат. Вона погодилась, і тоді Рівз дописав: "Стейсі, ти приголомшлива".

За словами колеги, Кіану сам побачив плакат і вирішив зупинитися. Рівз також сфотографувався з дітьми жінки і тоді поїхав далі на знімання.

Повʼязані теми:

Наступна публікація