Питання про стан пожежної та техногенної безпеки у районі обговорили під час апаратної наради

12 Серпня 2019, 14:30
1439

Сьогодні 12 серпня, учасники апаратної наради, обговорили питання про стан пожежної та техногенної безпеки у районі.

Про це повідомляє відділ з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

Під керівництвом першого заступника голови районної державної адміністрації Олександра Михаліка, обговорили питання про стан забезпечення пожежної та техногенної безпеки в Камінь-Каширському районі. 

Із приводу вищезазначеного виступив Андрій Багнюк  – начальник Камінь-Каширського районного відділу управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області.

За його словами станом на сьогодні у Волинській області зареєстровано 1128 пожеж, з них 61 – у Камінь-Каширському районі, де загинула 1 особа.

 – Рятувальники постійно проводять роз’яснювальну роботу серед населення, здійснюють профілактичні відпрацювання та рейди, аби попередити пожежі та оперативно реагувати в разі їх виникнення.

Тож просимо громадян, якщо ви стали свідком несанкціонованого випалювання сухої рослинності, викликайте на місце події працівників правоохоронних органів, телефонуючи за номерами 102, 101,  – наголосив Андрій Миколайович.

 – З метою попередження та недопущення виникнення пожеж в екосистемах, посилення рівня безпеки населення буде видано відповідне доручення першого заступника голови райдержадміністрації з покладанням обов'язків по його виконанню на відповідні структурні підрозділи,  – резюмував перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Михалік.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром