12-річний велосипедист на трасі Київ-Чоп потрапив під колеса авто і втік додому (ФОТО)

На Рівненщині сталося три аварії за участю двоколісних

Повідомлення про ДТП із велосипедистом у селі Бабин до поліції надійшло близько 14:30, інформує прес-служба обласного управління Нацполіції.

Поліцейські встановили, що 25-річний водій автомобіля Mazda 6, житель Вінницької області, наїхав на 12-річного місцевого жителя, який на велосипеді переїжджав проїзну частину по регульованому пішохідному переходу.

 

Попередньо з’ясовано, що малолітній не дочекався дозволеного сигналу світлофора, а водій, рухаючись крайньою лівою смугою, не встиг зреагувати.

Хлопчика, який з місця події втік додому, доправили до лікарні із забійною раною підборіддя, саднами на обличчі та вибитим зубом.

Іще один велосипедист постраждав у ДТП поблизу села Верба. 19-річний водій Citroen «Berlingo», житель Волинської області, наїхав на 54-річного чоловіка, який ішов узбіччям із велосипедом у руках та раптово вийшов на проїжджу частину.

Потерпілого госпіталізували у травматологічне відділення, у нього діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс та забій головного мозку, а також виявили запах алкоголю. 

 

Водій автомобіля за результатами освідування був тверезий.

О четвертій годині до поліції повідомили медики, що у приймальне відділення з тілесними ушкодженнями доправили 14-річного жителя села Осова Костопільського району.

Слідчо-оперативна група встановила, що неповнолітній травмувався унаслідок дорожньо-транспортної пригоди. Хлопець, який не має права керування транспортними засобами, рухаючись на мотоциклі «Forte», на автодорозі між селами Великий Мидськ і Осова допустив падіння двоколісного.

У потерпілого попередньо діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та гематому лобної ділянки. Підліток за зовнішніми ознаками був тверезий, однак у нього відібрали зразки крові на предмет визначення стану сп’яніння.

За усіма фактами порушення правил безпеки дорожнього руху правоохоронці внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень