У Ковелі зібрали понад 10 мільйонів гривень військового збору

12 Серпня 2019, 15:19
фото ілюстративне 1097
фото ілюстративне

Завдяки сумлінню волинських працедавців та волинян, які отримують легальні доходи, до держбюджету за підсумками семи місяців 2019 року з області отримали 175,7 мільйона гривень військового збору.

Таким чином, цьогоріч  з Волині на потреби національної армії спрямували на 21 відсоток більше військового збору проти аналогічного періоду торік. Саме відповідальність представників підприємництва та свідома позиція громадян, які дбають про легальне працевлаштування, сприяє росту надходжень військового збору, – інформують в ГУ ДФС у Волинській області.

«Кожна офіційно виплачена зарплата чи інші отримані легальні доходи, з яких сплачені податки, це реальна фінансова допомога воїнам, які на сході країни боронять державний суверенітет та незалежність нашої країни. Це означає, що за відповідальною сплатою податків – безпека і захист кожного з нас, а також своєчасне фінансування соціально-економічних програм», – наголошує начальниця ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівниця волинських фіскалів зауважила, що більшість волинських працедавців свідомі того, як важливо наповнювати бюджет та забезпечувати офіційне працевлаштування своїх найманих працівників.

Довідково: за підсумками січня-серпня 2019 року найбільшу суму військового збору сплатили у Луцьку – 75,8 мільйона гривень, у Луцькому районі – понад 13 мільйонів гривень, у Ковелі – 10,5 мільйона гривень, у Володимирі-Волинському – понад 9,4 мільйона гривень військового збору, у Нововолинську – 8,2 мільйона гривень.

Коментарі
12 Серпня 2019, 18:30
і все пішло на рила порохоботовським свінчукам
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024