Бійка в Острозі ледь не закінчилася смертю

12 Серпня 2019, 18:28
Місце бійки, яка ледь не коштувала життя 10799
Місце бійки, яка ледь не коштувала життя

Вночі біля розважального закладу в Острозі побили 25-річного місцевого. У потерпілого важкі травми голови, за його життя борються лікарі.

Інцидент трапився у понеділок, 12 серпня, близько другої ночі в одному з розважальних закладів, – повідомляє офіційний сайт Національної поліції Рівненської області.

Поліцейські встановили, що 25-річний острожанин позичив у свого знайомого автомобіль «Mercedes-Benz», яким поїхав до розважального закладу. Припаркований легковик помітив 27-річний місцевий житель, який через неприязні стосунки на ґрунті ревнощів вирішив помститися власнику авто. Однак в обличчя останнього ніколи не бачив. У закладі запитав, чия машина, на що 25-річний водій відповів, що саме він приїхав на ній.

Автомобіль, який став причиною суперечки
Автомобіль, який став причиною суперечки

Без жодних пояснень роздратований відвідувач силоміць витягнув нібито свого опонента на вулицю та почав нещадно бити: руками й ногами по всьому тілу, головою об машину та асфальтове покриття. У бійку намагалася втрутитися дівчина нападника, однак безрезультатно.

25-річного острожанина госпіталізували до реанімаційного відділення, де медики діагностували в нього відкриту важку черепно-мозкову травму, перелом кісток основи черепа, забій головного мозку з судомним синдромом, набряк головного мозку, лікворею з вух та множинні забої тіла. Будь-яких прогнозів лікарі поки що не дають і оцінюють стан потерпілого як тяжкий. 

Бив головою об машину
Бив головою об машину

 

«Нападника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. 27-річному жителю Острога повідомили про підозру в учиненні злочину за попередньою кваліфікацією частини 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Слідчі підготували клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – повідомив т. в. о. начальника Острозького відділу поліції Ігор Самолюк.

Як з’ясувалося, зловмисник уже потрапляв у поле зору правоохоронців за домашнє насильство, а на момент злочину перебував у стані алкогольного сп’яніння. 

Коментарі
13 Серпня 2019, 18:45
Ще додайте, що 27-річний місцевий житель до АТО був дов***обом, а після АТО ще більше проблем в нього стало з головою. Крім того любив курнути. Дуже шкода потерпілого хлопця. Отримав ні за що. А той з ким переплутали теж.... здалася йому розведена слобожанка з дитиною.
14 Серпня 2019, 00:28
Ярік, ти далбойоб
14 Серпня 2019, 02:23
Мотивуй ущербний
14 Серпня 2019, 02:34
По-перше, ти хто такий щоб ображати люде, по-друге ти звідки знаєш які відносини у «тої слобожанкі» як ти кажеш з тим хлопцем, по-третє ти можеш бути на її місці і бути розлученим, взагалі обурили твої слова, це означає якщо дівчина розведена і має дитину то вона ніхто, і звати її ніяк. Ти сильно помиляєшся, люди є різні і не тобі судити!!!!
14 Серпня 2019, 11:46
Головне щоб хлопець поправився, а тому 10 років як мінімум.
14 Серпня 2019, 15:31
В Острозькій районній лікарні в реанімації знаходиться в дуже тяжкому стані молодий 25 річний хлопець з Розважа. Він приїхав на позиченій у друга машині "Мерседес-Бенц" 12 серпня пограти зі своєю дівчиною у гральні автомати які знаходяться (що забороненj в Україні ) і розташовані біля новозбудованого міського туалету.. Близько 2 години ночі його з нелюдською жорстокістю побив житель міста Острога " 27 років. Він не знаючи власника машини в лице і думаючи що це залицяльник його колишньої дружини виволік із грального закладу і почав кидати свою жертву на асфальт, на дах машини ,стрибати по грудях, по голові. Він переломав йому кістки основи черепа , набряк головного мозку, кома 2 ступеня.І коли хлопець лежав уже непритомний то помочився на нього. Звідки я знаю? Свідки події німали цю трагедію на мобільні телефони і викладали в соціальні мережі. Він по-звірячому бив - а вони знімали. Для них ,розпалених грою і напоями це була розвага, гострі почуття. А для нього муки страждань. І ніхто не прийшов на допомогу. Охоронці закладу повтікали і тільки його дівчина кидалася на нападника і молила всіх про допомогу. А вони навіть вчасно не викликали поліцію. Що з нами таке? Наїлися хліба і хочемо розваг, навіть ціною молодого життя , що батьки випестили для цього жорстокого світу, де правлять зовсім другі моральні цінності.
15 Серпня 2019, 03:53
Не адеквата того мінімум 10 років строгача,ну і повна фінансова компенсація за лікування.
16 Серпня 2019, 04:09
Цей потерпілий не такий вже і ангел,він також любитель крути! Яка різниця розведенна, одружена є діти немає,вона також має право на щастя! Тож не судіть незнаю чи всього! Ярік ти хворе
16 Серпня 2019, 04:11
Курнути
18 Серпня 2019, 13:13
Хворе це Каролина. На почитай з реєстру: <br/>&amp;quot;...нанісши не менше п`ятнадцяти ударів ногами в область голови, шиї та тулуба.<br/><br/>Внаслідок чого спричинив ОСОБА_2 тілесні ушкоджень у виді відкритої черепно-мозкової важкої травми, забою головного мозку, судомного синдрому, набряку головного мозку, перелому основи черепа, мозкової коми 2-го ступеня, внутрішньочерепної гематоми, забійних ран волосяної ділянки голови та верхньої губи&amp;quot;. <br/><br/>Декілька раз прочитай, бо бачу до тепе повільно доходить.
22 Серпня 2019, 17:16
відео бійки є?
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024