Майно відомого в Рівному підприємця арештували через борг за тепло (ФОТО)

Роботу з боржниками активізувало «Рівнетеплоенерго» разом з виконавчою службою

Фото ілюстративне

Державна виконавча служба пожвавила роботу зі стягнення заборгованості за послуги теплопостачання. Уже декілька днів фахівці ТОВ «Рівнетеплоенерго» виїжджають за адресами боржників, щодо яких відкриті виконавчі провадження, у складі мобільних груп із представників виконавчої служби та поліції, повідомляє прес-служба теплопостачальної компанії.

Проводиться опис та вилучення майна, накладення арештів та заборон на відчуження. У результаті ретельного вивчення даних по боржниках, виявляється, що деякі з них не лише цілком платоспроможні, а й доволі заможні люди.

 

Як, наприклад, відомий у Рівному підприємець Б., чий борг за виконавчим провадженням становить понад 100 тисяч гривень. І чиє майно тепер під арештом до сплати боргу, повідомляє «Рівнетеплоенерго».

ТОВ «Рівнетеплоенерго» нагадує про відкритість компанії до співпраці зі своїми споживачами.

Якщо споживачі надто затягнули зі сплатою і погасити всю суму боргу одним платежем не під силу - зверніться до компанії і вам знайдуть індивідуальний шлях вирішення проблеми.

Не затягуйте до моменту, коли у ваші двері постукає виконавча служба. Адже через комунальний борг ви можете залишитися без майна чи потрапити під інші заходи впливу виконавчої служби, попереджають рівнян.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень