Люблинецька громада відзначила третю річницю

13 Серпня 2019, 12:00
Люблинецька громада відзначила третю річницю 4128
Люблинецька громада відзначила третю річницю

У Люблинецькій ОТГ пишно відзначили третю річницю створення громади.

Про це повідомляється на сторінці Ковельської РДА у Facebook.

12 серпня на селищному стадіоні цього дня було велелюдно. Зранку відбувся перший тур фінальної частини чемпіонату району з футболу, згодом – спортивні змагання «Козацькі розваги для дітей і дорослих».

Біля пам’ятного знака Героям Небесної Сотні та всім борцям за кращу долю і волю України, відслужили панахиду за полеглими героями.

У пообідню пору відбулося офіційне відкриття свята – його урочиста частина. Іще однією важливою подією цього дня стало урочисте засідання селищної ради, на якому затвердили головні атрибути громади – герб, прапор, гімн та логотип.

Перший заступник голови районної державної адміністрації та депутат Люблинецької селищної ради Роман Кульцман вручив грамоти РДА та районної ради окремим активним місцевим жителям: президенту ФК «Люблинець» Ігорю Рублю – за вагомий особистий внесок у розвиток футболу на Ковельщині, активну підтримку фізкультурно-спортивного руху серед дітей і молоді, плідну благодійницьку діяльність та з нагоди Дня Люблинецької громади; солістці Центру культури і дозвілля Люблинецької ОТГ Анастасії Карпук-Сугак – за вагомі творчі здобутки, високий виконавський рівень, гідне представлення Ковельщини на обласних, всеукраїнських і міжнародних фестивалях.

Щирі слова привітань до місцевих жителів із визначним днем линули від селищного голови Наталії Сіховської, першого заступника голови обласної ради Юрія Поліщука.

Після вітань та нагороджень на присутніх чекав святковий концерт за участі аматорських колективів району та окремих талановитих виконавців.

Також відбулося свято фарб, аніме-шоу, майстер-класи з «Твістингу», працювали атракціони розваг. Не довелося нудьгувати і дорослим, адже протягом дня діяло містечко майстрів, виїзна торгівля, була облаштована цікава фотозона. Справжньою цікавинкою свята, під завісу дня, було дефіле у етно-вбранні, а традиційним компонентом чи не кожного святкування дня громади чи населеного пункту є розіграш лотереї із цінними призами, тож не відійшли від традиції і у Люблинці.

Ввечері на гостей свята чекало вогняно-піротехнічне шоу від театру вогню «Алладін». 

 
















Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром