Територію біля «Ягодина» прибиратиме Рівненська громада

13 Серпня 2019, 13:38
1902

Служба автомобільних доріг Волинської області уклала договір з головою Рівненської ОТГ Володимир Крижук на суму 193 тисячі гривень для забезпечення відповідного благоустрою на території, прилеглій до міжнародного автомобільного пункту пропуску, зокрема прибирання та вивозу сміття.

У п’ятницю, 9 серпня, після підписання угоди Володимир Крижук провів нараду за участю працівники КГ «Рівне», які вже приступили до роботи. На зустрічі обговорили питання щодо організації прибирання примитної території, встановлення додаткових контейнерів для сміття тощо, – повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

«На нараді ми визначили чотирьох працівників підприємства, які здійснюють прибирання. Вже з понеділка ситуація кардинально змінилася. До кінця тижня плануємо повністю очистити прилеглу територію. Такі прибирання будемо здійснювати регулярно до кінця року», – зауважив Володимир Васильович.

Варто зауважити, що відповідне доручення, для вирішення питання очищення від сміття прилеглої до МПП «Ягодин» території, тимчасово виконуючий обов’язки голови обласної державної адміністрації Олександр Киричук дав два тижні тому під час виїзної наради до Любомльського району.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром