Чоловік, який у Ковелі влаштував погром у магазині, намагався вчинити самогубство

13 Серпня 2019, 15:55
Фото ілюстративне 5423
Фото ілюстративне

У Ковелі раніше судимий чоловік разом з товаришами у нетверезому стані вчинив погром у магазині «Козацькі забави». Дебошири побили продавця, перекинули і пошкодили прилавок.

Про це йдеться в ухвалі Ковельського міськрайонного суду, – повідомляє інформаційне агенство ВолиньPost.

Відомо, що подія трапилася ще у кінці травня минулого року. Утім, днями, коли підозрюваного намагалися затримати, він спробував вчинити самогубство.

Так, з ухвали відомо, що підозрюваний разом із двома товаришами прийшов до магазину «Козацькі забави», замовив каву, а згодом відмовлявся за неї платити. Через деякий час, коли між його товаришем та продавцем магазину виник словесний конфлікт, він разом із тими, з ким прийшов, влаштував бійку та став трощити майно магазину. Більше того, підозрюваний побив жінку, яка намагалася припинити конфлікт між дебоширами і продавцем.

Коли ж 5 серпня підозрюваного намагалися затримати правоохоронці, він скоїв спробу суїциду, порізавши собі шию і живіт. Чоловіка доставили у реанімацію ковельської лікарні.

Правоохоронці підозрюють, що чоловік може мати психічні відхилення, тож просили суд призначити відповідну експертизу. Суд задовольнив клопотання.

Коментарі
14 Серпня 2019, 01:07
ЯКЩО ПИШИТЕ ТАКУ НОВИНУ, ТО УТОЧНЮЙТЕ ЯКИЙ МАГАЗИН , А ТО ТАКИХ СКЛЕПОВ ПО КОВЕЛІ --8 ,І ПРОДАВЦІ ТАМ НЕ АНГЕЛИ , САМОМУ ПАРУ РАЗ ПРИЙШЛОСЬ УТИХОМИРЮВАТИ ЇХ, після того як хотіли дурити на грощах
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром