Мішель Андраде – українська співачка і телеведуча болівійського походження. Співає на іспанській, російській і португальській мовах. Також володіє українською та англійською мовами. 23-річна дівчина співпрацює з продюсерським центром Олексія Потапенка та Ірини Горової Mozgi Entertainment. Мішель активний користувач соцмережі Instagram, де часто радує шанувальників новинами і фотографіями.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Так, в цей раз співачка показала спокусливе фото з відпочинку, на якому позує в красивому місці біля води. На прогулянку Мішель вийшла в стильному вбранні – на ній коротенькі білі шорти і червоний топ оригінального крою. А на голові у дівчини величезний солом'яний капелюх. У підписі до фото Андраде запропонувала фоловерам вибрати, яке фото їм подобається більше. Шанувальники не пройшли повз і почали активно коментувати публікацію зірки.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде – співоча пташка болівійсько-українського походження.