Підтримати

Всі права захищені:

© Громадське Телебачення, 2013-2022.

Disney і Sony не можуть домовитись про долю Людини-павука — Deadline

Кадр з фільму «Людина-павук: Далеко від дому»
Кадр з фільму «Людина-павук: Далеко від дому»IMDB

Студії Disney і Sony не можуть досягти угоди про права та майбутнє Людини—павука. Це означає, що Пітер Паркер більше може не бути частиною кіновсесвіту Marvel.

Як повідомляє Deadline, кожна зі студій незадоволена умовами і не готова йти на компроміси. Це також означатиме, що головний ідеолог Marvel Cinematic Universe і продюсер двох останніх стрічок про Людину-павука Кевін Файг не зможе далі впливати на героя.

Джерела Deadline повідомили, що зараз у виробництві перебувають два сольних фільму про Людину-павука, постановкою яких повинен зайнятися Джон Воттс, а в головній ролі повинен залишитись Том Голланд. Однак як вони будуть випущені, враховуючи розбіжності Sony і Disney, невідомо.

Водночас у Sony наголосили, що переговори ще тривають: «Ми розчаровані, але поважаємо рішення Disney не дозволяти йому (Файгі — ред.) продовжувати бути головним продюсером нашого наступного фільму «Людина-павук». Ми сподіваємось, що це може змінитися в майбутньому, але розуміємо, що багато нових обов'язків, які йому надав Disney — включаючи всі їхні недавно додані властивості Marvel — не дають йому часу».

Людина-павук або Спайдермен — це супергерой коміксів Marvel. Уперше герой з'явився в серії коміксів «Дивовижні фантазії» у серпні 1962 року. Людина-павук стала однією з найпопулярніших і найуспішніших супергероїв.

2 липня 2019-го відбулась прем'єра фільму «Людина-павук: Далеко від дому», де Пітер Паркер стає одним з центральних персонажів кіновсесвіту Marvel. Фільм спродюсований Marvel Studios і Columbia Pictures, спільно з Sony Pictures Entertainment як дистриб'ютором.

Marvel є дочірньою компанією The Walt Disney Company і має підрозділи Marvel Comics, Marvel Animation та Marvel Television. У 2009 році компанія Walt Disney придбала Marvel Entertainment.

Watch on YouTube