Зваблива Настя Каменських у бікіні розповіла, що б змінила у своїй фігурі

Зваблива Настя Каменських у бікіні розповіла, що б змінила у своїй фігурі

Фото: instagram.com/kamenskux

Зірка зізналася, що іноді займається самокопанням.

Співачка Настя Каменських, архівні фото якої з екскоханим потрапили до Мережі, знову побалувала своїх фоловерів у фотоблогу знімком у бікіні.

Артистка запостила фото, де постає у чорному купальному костюмі, в якому демонструє фанам п'яту точку. Під світлиною Настя чесно зізналася, що іноді займається самокопанням. Співачка іноді замислюється над тим, що щось би змінила у своїй зовнішності.

Фото: instagram.com/kamenskux

"Нам дівчатам завжди знайдеться, що вдосконалити у собі! Я, як і багато хто, час від часу займаюся самокопанням! Тут би стегенце поменше, а тут би підкачати, а може взагалі колір волосся змінити! І ця жінка всередині нас ніколи не вгамується. А найголовніше, що з появою соціальних мереж, з'явилися так звані ідеали, яким всі хочуть відповідати!" – поділилася Настя.

У той же час виконавиця наголосила, що не існує правил ідеальної зовнішності, стосунків або будь-чого.

Фото: instagram.com/kamenskux

"Є так як подобається і добре тобі, і це є ідеально! Звичайно, потрібно завжди йти вперед, працювати над собою, мріяти і досягати, тільки все це потрібно робити з кайфом по життю", - наголосила дружина Потапа.

Нагадаємо, днями зухвала Настя Каменських еротично позувала у мереживному спідньому. Зірка опублікувала відверті світлини в Instagram.

Наступна публікація