У Канаді під час зйомок власного проекту трагічно загинув відомий французький композитор Жюльєн Готьє. На нього напав ведмідь гризлі.

Про це повідомляє видання POLITEKA.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Трагічний інцидент стався, коли Готьє знімав власне культурне шоу під назвою "Подорож на каное по великій канадській півночі, звуки, фото… і віолончель!". Він зі своєю подругою фотографом і біологом Каміль Тоскані відправився до річки Маккензі. Вони планували спуститися вниз по річки на півтори тисячі кілометрів в рамках проекту. Та перед цим вирішили заночувати на березі річки.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Пара на ніч розбила намет і заснула. Однак жінка прокинулася від моторошних звуків. На пару напав ведмідь гризлі. Він схопив композитора за шию і поволік до лісу. Каміль Тоскані дивом вдалося врятуватися. Вона повідомила про те, що сталося, у найближчому відділку поліції.

Тіло Готьє виявили наступного дня. На жаль, лікарям залишалося лише констатувати його смерть.

Відзначимо, що композитор закінчив Національну консерваторію музики і танцю в Парижі, викладав історію та аналіз музики в консерваторії Женвілье. Готьє також співпрацював з Симфонічним оркестром Бретані й Паризькою філармонією.

Нагадаємо, що сестра Пітера Фонди розповіла про останні хвилини його життя: "Він пішов, сміючись".

Як повідомляв портал Знай.ua, відомий американський актор Пітер Фонду пішов з життя у віці 79 років. Фонду помер у п'ятницю вранці в колі сім'ї у себе вдома в Лос-Анджелесі.

Також портал Знай.ua писав, що раптово помер зірка "Ходячих мерців", світ оплакує втрату: "Торкнувся багатьох життів".