20 серпня на перехресті черкаського проспекту Хіміків та вулиці Самійла Кішки сталась дорожньо-транспортна пригода за участі легковика й вантажівки, яка перевозила цеглу. Світлини та відео події оприлюднили очевидці у Facebook, факт ДТП “vikka.ua” підтвердила прес-офіцер Управління патрульної поліції Черкащини Зоя Вовк.

Так, стало Водій автомобіля ВАЗ 2107 створив аварійну ситуацію на перехресті – намагався підрізати вантажівку КАМАЗ. Внаслідок різкого гальмування на автівку винуватця ситуації з КАМАЗу висипалась цегла. Цим завдала матеріальних збитків власнику ВАЗу.

По прибуттю на місце події патрульний екіпаж з’ясував подробиці і на водія останнього склав адміністративний протокол за ст. 124 КУпАП. Кермувальнику ж КАМАЗу було винесено постанову за ст. 121 КУпАП.

Розгубили плитку_____________________________________________⬇️⬇️⬇️ 👉🤳відмічайте нас в Ваших сторісах в Instagram @za_rulem_cherkasy 👉 ставте #za_rulem_cherkasy Надсилайте Ваші фото. Ставте LIKE нашим публікаціям, щоб не пропустити нові! ☝🏻Підписуйтесь на YouTube и Facebook. ————————————————————#Cherkasy #Черкаси #Черкассы #rest_in_cherkassy #cherkassy_in_rest #typical_cherkassy #people_in_che #face_che #top_in_che #top_che #cherkassy_life #cherkassy_insta #cherkassy_gram #face_che #дтп #авария #crash #carcrash #автомобиль #водитель #driver #скорость #car #automobile #road #speed

Geplaatst door За рулем Черкассы op Dinsdag 20 augustus 2019