Підтримати

Всі права захищені:

© Громадське Телебачення, 2013-2022.

На Ході гідності до Дня Незалежності виступлять ONUKA, композитор Скорик та оперні вокалісти

У святкуванні на День незалежності в Києві візьмуть участь ONUKA, яка співатиме в урочистій частині заходу, легендарний український композитор Мирослав Скорик, а також оперні вокалісти.

Про це повідомляє пресслужба агентства Secret Service Entertainment Agency, яка займається організацією заходу.

Співачка Тіна Кароль виконає наживо частину державного гімну під час заходу.

Музику до однієї з частин урочистої події спродюсує саунд-продюсер гурту ONUKA Євген Філатов, також відомий як The Maneken.

«Я дуже вдячна Алану Бадоєву за запрошення взяти участь у Ході гідності, для мене це дуже велика честь. Особливо зважаючи на концепцію заходу, де людина, а не техніка займає центральне місце. Я сподіваюсь, що хода дійсно стане найяскравішою подією року в культурному житті України», — каже солістка проєкту ONUKA Наталія Жижченко.

Крім того, у Ході гідності також візьмуть участь оперні співаки Андрій Романенко та Євген Орлов (лауреат конкурсу Пласідо Домінго, соліст Берлінської державної опери), оперні співачки Оксана Крамарева (лауреатка конкурсу Пласідо Домінго «Опералія») та Анжеліна Швачка.

Раніше КМДА затвердили програму заходів, присвячених Дню Державного Прапора України та 28-й річниці незалежності України

Кліпмейкер Бадоєв та хореографка Коляденко стали режисерами «Ходи гідності» до Дня незалежності. За словами Бадоєва, у ході візьмуть участь представники різних військ, ветерани АТО, вчителі, спортсмени, медики, волонтери, дипломати, а також діти.

В Офісі президента запевнили, що примусово не звозитимуть бюджетників у Київ на День незалежності.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський вирішив не проводити військовий парад на День незалежності, а замість цього влаштувати в Києві Ходу гідності.

Зеленський заявив, що кошти, передбачені на проведення військового параду 24 серпня, перенаправляють на виплати премій військовим.

Водночас все одно вийти на парад закликав спікер Верховної Ради Андрій Парубій.