На посаду голови Рівненської ОДА Кабмін погодив дорожника та президента федерації греко-римської боротьби

15955 0

Ми у соцмережах:

Віталій Коваль. Фото - з його сторінки у Facebook

Кабінет Міністрів сьогодні погодив пропозиції Володимира Зеленського щодо голів трьох ОДА, зокрема Рівненської.

Як повідомляє «Інтерфакс» з посиланням представника президента у Кабміні Андрія Геруса, президент запропонував на посаду голови Рівненської ОДА Віталія Коваля.

38-річний Віталій Коваль – член Олімпійського комітету України та президент Рівненської обласної Федерації греко-римської боротьби. Днями пан Коваль став також заступником голови Всеукраїнської дорожної асоціації - як директор ТзОВ "ВВВ Монтаж", яке створене три роки тому та займається будівництвом доріг. 

Товариство, зазначимо, зареєстроване у Києві та належить офіційно киянину Олексію Пустовіту, проте виграє тендери лише на Рівненщині.

Так, "ВВВ Монтаж" за рік та чотири місяці отримав 42 контракти на Рівненщині на 427,4 млн грн бюджетних коштів. Зокрема, три контракти на 215 млн грн з товариством підписала Служба автодоріг області, 13 контрактів на 184 млн грн - обласний департамент будівництва.

Інформація з порталу ClarityProject

Віталія Коваля, до слова, вважають креатурою голови Рівненської обласної ради Олександра Данильчука, який теж, у молодості, активно займався боротьбою.

Віталій Коваль, Галина Данильчук та Олександр Данильчук. Фото - зі сторінки пана Коваля у Facebook

Для призначення пана Коваля головою ОДА ще потрібне розпорядження Володимира Зеленського. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також