У Мережі з'явилися подробиці розставання Кеті Голмс та Джеймі Фокса

У Мережі з'явилися подробиці розставання Кеті Голмс та Джеймі Фокса

Фото: Getty Images

Пара була разом впродовж шести років.

Днями у Мережі з'явилась інформація, що тривалі стосунки ексдружини Тома Круза Кеті Голмс з голлівудським актором Джеймі Фоксом закінчилися, але причини розставання зіркової пари не повідомлялися.

Однак наразі за повідомленням видання  DailyMail, шестирічні стосунки зірок закінчилися через постійні побачення актора з іншими жінками, які набридло терпіти Голмс.

"Впродовж усіх цих років він постійно з'являвся в компанії інших жінок. А ще він не виявляв поваги до Кеті, і їхній спосіб життя був дуже різним. Його бажання постійно ходити на вечірки і розважатися не поєднувалось з прагненням Кеті сфокусуватися на кар'єрі і вихованні доньки", - зазначив інсайдер із оточення акторки.

Фото: Getty Images

Також за словами інсайдера стосунки пари погіршилися ще тому, що Кеті більшу частину часу проводить з дочкою Сурі в Нью-Йорку, а 51-річний Джеймі відмовляється виїжджати зі свого особянка в Лос-Анджелесі, в якому найчастіше і влаштовує вечірки.

Зазначимо, що Кеті Голмс та Джеймі Фокс почали зустрічатися ще 2013 року . Акторка не афішувала свої стосунки, аби не порушувати шлюбний контракт з колишнім чоловіком Томом Крузом. Кеті та Джеймі навіть планували одружитися.

Нагадаємо, інформація про розрив Кеті Голмс та Джеймі Фокса з'явилася після того, як його заскочили у нічному клубі в компанії іншої жінки.

Повʼязані теми:

Наступна публікація