Новини

Де у Чернівцях на День Незалежності перекриють рух транспорту

Рух перекриють під час проведення заходів, присвячених Дню Державного Прапора України та Дню Незалежності України, а також під час проведення Забігу Незалежності.

Аби гарантувати безпеку дорожнього руху й охорону громадського порядку під час проведення заходів, присвячених Дню Державного Прапора України та Дню Незалежності України, 23 серпня з 9:30 до 11:30 повністю перекриють рух транспорту за маршрутом руху колони, а саме: площа Соборна (початок руху колони), вулиця Головна, площа Центральна (кінець руху колони).

24 серпня з 9:30 до 11:30 повністю перекриють рух транспорту на вулиці Руській на ділянці від Вірменської до площі Центральної.

Також під час проведення Забігу Незалежності 2019 у суботу, 24 серпня, з 8:00 до 11:00 години, повністю перекриють рух транспорту за маршрутом руху колони, а саме: площа Філармонії (початок руху колони), вул. М. Горького, Б. Хмельницького, Університетська, Л. Українки, М. Лисенка, площа Театральна, вул. С. Бандери, Університетська, Поштова, П. Чайковського, площа Філармонії (кінець руху колони).

 

Коментарі