Чернівецька область готується до участі у IX Європейському Конгресі Підприємництва

22.08.2019 08:49   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

16-18 жовтня 2019 року у м. Катовіце Шльонського воєводства у Польщі відбудеться традиційний IX Європейський Конгрес МСП, який щороку збирає на своїх дискусійних майданчиках представників понад сорока країн з усього світу.

Цього року персональне запрошення від маршалека Шльонського воєводства пана Якуба Хелстовські надійшло на адресу в.о. голови Чернівецької обласної державної адміністрації Михайла Павлюка.

Під прапорами цього польського «Давосу» провідні політики Європи, депутати Європарламенту, яскраві і відомі представники «західного» бізнес-середовища обмінюються своїми думками з приводу шляхів розвитку економіки країн ЄС та асоційованих учасників, реалізації завдань державної політики підтримки розвитку малого і середнього бізнесу, проблем «вимушеної» з політичних причин і традиційної трудової міграції, проблем гендерної політики у бізнесі і політиці тощо.

За дорученням в.о. голови обласної державної адміністрації пана Михайла Павлюка та з ініціативи Голови Федерації роботодавців області пана Миколи Бузинського, якому було надано офіційні повноваження представляти Чернівецьку регіональну владу на зустрічі із керівництвом Шльонського воєводства, відбулась низка зустрічей та переговорів із організаторами Конгресу – Президентом Регіональної Економічної Палати Шльонського воєводства паном Томашем  Зйавйони.

На зустрічі із віце-маршалеком Шльонського воєводства паном Войцехом Калюжею, було передано особисте послання від керівництва Буковини за підписом Михайла Павлюка до регіональної влади воєводства з ініціативою щодо розширення регіональної міждержавної співпраці, зміцнення ділових, бізнесових, а також культурних зв'язків. Крім цього, представникові регіональної влади було передано презентаційні альбоми про Чернівецьку область та міста Чернівці, а також інвестиційний паспорт області, підготовлений Департаментом регіонального розвитку облдержадміністрації. 

Рішенням крайової влади створено організаційний комітет, який розпочав підготовчу роботу щодо масштабної участі у роботі Конгресу, презентації та гідного представлення області перед бізнес-спільнотою Республіки Польща та ЄС.

За матеріалами ЧОДА
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews