Найгірша дорога в Західній Україні від Калуша до сіл Завій та Грабівка

Поділитися


Відеозапис із подоланням 40 кілометрів перешкод від Калуша до села Завій викликав в соцмережах бурхливу реакцію користувачів. Люди обурені бездіяльністю влади, яка десятиліттями ігнорує елементарні потреби мешканців, користувачі соцмереж підтримують селян Завою, діляться враженням про інші проблемні дороги в Україні.

За першу добу відеозапис переглянуло понад 15 тисяч глядачів та понад 200 поділились відео в своїх групах, між друзями і т.п.

“Щодня мешканці сіл Завій та Грабівка долають 40 кілометрів до Калуша та Івано-Франківська, добираючись на роботу. Понад 5 тисяч виборців ( а мешканців значно більше) слухали обіцянки від кандидатів у Президенти і народні депутати покращити їхні умови життя, що так далі жити не можна. Проголосували. Обрали…
Десятиліттями селяни їздять дорогою на свій страх і ризик… Івано-Франківська обласна державна адміністрація доки людям терпіти? Громади сіл хочуть запросити Президента Зеленського… Чи новий голова обласної адміністрації Денис Шмигаль буде фахово виконувати свою роботу?”,- йдеться під відеозаписом.

83% українців вважають себе патріотами

За рік молочні продукти в супермаркеті подорожчали на 16%