Новини

Уже завтра на вулиці Вірменській відкриють дитячий садок

У дитсадку на Вірменській разом набиратимуться знань та досвіду 100 малюків різних національностей – буде дві україномовні групи та дві румуномовні.

Уже завтра у Чернівцях після реконструкції відкриють дитячий садок «Зернятко» на вулиці Вірменській. Про це на своїй сторінці у фейсбуку повідомив міський голова Олексій Каспрук.

За його словами, «Зернятко» – унікальний садок. Адже тут навчатимуться 100 малюків різних національностей. Дві групи у садочку будуть україномовні, ще дві – румуномовні. Вихователі дитсадка володіють українською та румунською мовами. Але всі вихованці закладу навчатимуться за державною програмою підготовки до Нової української школи.

«До довгоочікуваного свята залишилася доба. Завтра після реконструкції відкриваємо дитсадок «Зернятко» на вулиці Вірменській. Сьогодні оглядаємо об’єкт спільно з членами виконавчого комітету. Вартість робіт склала понад 14 мільйонів гривень. Ще майже на 2 мільйони гривень закупили обладнання та меблі. Кошти виділялися з міського та державного бюджетів. Садочок у сучасному стилі. Затишні групи та спальні з окремими зонами для ігор, музично-спортивний зал, вбиральні, спортивний майданчик зі штучною травою, оригінальні альтанки, нові меблі, харчоблок і пральня. Все, щоб діти себе почували комфортно, щоб було цікаво», – йдеться у дописі.

Переглянути знімки того, який вигляд має дитячий садок, можна тут.

Раніше ми писали, що, аби дотриматися всіх вимог, які передбачені будівельними нормами для зведення дитячих дошкільних навчальних закладів, довелося переплановувати приміщення. Дещо добудовували, а дещо навіть перебудовували.

Коментарі