Куди прилаштували юних музикантів Демидівщини

22 Серпня 2019, 18:36
Фото ілюстративне 1494
Фото ілюстративне

У Демидівці відбулося засідання спеціалізованої комісії, під час якого вирішували, де в подальшому відбуватимуться заняття вихованців місцевої музичної школи, оскільки власного приміщення музиканти не мають.

Про це повідомляють на сайті Демидівської ОТГ

Під час засідання голова селищної ради Віктор Іщук розповів про поточний стан із розміщенням Демидівської дитячої школи мистецтв. Обговорив із директором Будинку культури та директором Демидівського інклюзивно-ресурсного центру можлиість виділити приміщень для проведення навчальних занять. Доки тривають ремонтні роботи в ІРЦ, є можливість займатися у двох вільних кабінетах. В БК, після перенесення бухгалтерії управління освіти, звільнилися два кабінети, ще один облаштують із коридору. Для занять залучатимуть кабінети хореографії і гардеробної біля сцени. На 2 поверсі БК планють звільнити кабінет техпрацівників. Пропонують додатково до двох кабінетів адміністрації ДШМ в будівлі відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму РДА залучити ще 1 кабінет для організації навчальних занять.

Вікторія Дудяк доповіла про поточний стан справ навчального закладу. Так, на 2019/2020 навчальний рік прийиуть 160 дітей, з них 25 – з сіл Боремельської ОТГ, 15 – Вовковиївської сільської ради. Порівняно з 2018/2019 навчальним роком, кількість учнів зросла на 30 осіб. Для зручності дітей, заняття з учнями села Вовковиї проводяться у Вовковиях. 

Таким чином школа мистецтв матиме в постійному розпорядженні на наступний навчальний рік чотири кабінети в будинку культури, два – в приміщенні ІРЦ, три– в адмінприміщенні відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму РДА.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024