UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Львові стартував "Етновир"

У межах заходу свою мистецьку програму презентували колективи з України, Польщі, Латвії, Словенії, Франції, Колумбії, Панами

Сьогодні, 22 серпня, на площі Ринок стартував міжнародний фестиваль фольклору "Етновир". Про це пише Depo.Львів з посиланням на прес-службу ЛОДА.

Участь у заході взяв голова Львівської ОДА Маркіян Мальський. Очільник області подякував мистецьким колективам, що завітали на Львівщину. 

"Фестиваль відбувається дев'ятий рік поспіль, і приємно відзначити, що цього року вперше Львівська облдержадміністрація долучилась до організації заходу. Давайте нести свою культуру у світ і приймати культуру інших народів. Культура є тим майданчиком, на основі якого можна створити якісні та добрі відносини між народами", – зазначив очільник області.

У межах заходу свою мистецьку програму презентували колективи з України, Польщі, Латвії, Словенії, Франції, Колумбії, Панами. Також відбувся традиційний святковий марш-парад колективів-учасників.

Окрім того, учасники продемонстрували національні музичні інструменти та позмагались у грі на них.

Фестиваль "Етновир" відбувається під егідою Міжнародної Ради Організацій фестивалів фольклору і традиційних мистецтв при ЮНЕСКО. Організатор ― Громадська організація "Етновир" за підтримки  Львівської обласної державної адміністрації та Львівської міської ради.

Зазначимо, захід триватиме до 25 серпня.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme