Скейт-парк у Чернівцях: в міській раді розповіли, де візьмуть кошти на створення майданчика

23.08.2019 08:05   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Загальна вартість облаштування майданчика для екстремальних розваг становитиме майже 1 мільйон 400 тисяч гривень.

Вчора у Ратуші відбулася презентація скейт-парку, який планують облаштувати у парку «Жовтневий». 

Як розповів директор Департаменту ЖКГ Володимир Бешлей, він становитиме собою цілісний майданчик з різноманітними трамплінами шириною 11 метрів, довжиною 26 метрів та висотою майже 3 метри. Вартість виготовлення скейт-парку за сучасними європейськими технологіями становить 1 мільйон 350 тисяч гривень. І його вже можна буде монтувати восени цього року, якщо зараз проплатити аванс, - пише promin.cv.ua.
 
Та з цим виникли проблеми. Міська рада вже виділила на цей спортивний об’єкт обіцяні 650 тисяч гривень. Ще 700 тисяч гривень мав дати спонсор, якого свого часу обіцяли знайти громадські активісти Тетяна Шепелько та Юрій Воронка. Сьогодні ж Тетяна Шепелько, яка вже встигла стати радником Олексія Каспрука, повідомила, що спонсор відмовився від своїх зобов’язань. Чи дійсно цей спонсор був готовий вкладати гроші у зведення сект-парку – питання риторичне. Але кошти все одно треба шукати.
 
 
Після тривалої дискусії учасники презентації зійшлися на думці, що не можна зупинятися на півдорозі і скейт-парк у Чернівцях необхідно облаштувати.
 
 
Тож, на одному з наступних засідань виконкому буде розглядатися питання перерозподілу бюджету та пошуку коштів на завершення фінансування цього об’єкту.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews